VENUS - SYDÄMEN HALTIJA

Mitä etsit naisesta mies? Venus Oinaassa miehellä merkitsee sisäisen naiskuvan painottumista paljon alkukantaiseen tarpeiden tyydytykseen. Nainen sisälläsi vetää kohti kokemuksia, jossa voit valloittaa naisen, pyydästää, näyttää machoilevaa miehuuttasi tavalla tai toisella. Nainen on haaste ja herättää muinaisia psyykeen varastoituja mielikuvia saaliista tai palkinnosta, joka lankeaa sille, joka pystyy olemaan voimakkain, kukkulan kuningas tai kaikkein nopein, röyhkein. Nuoruudessa miehenä voit heijastella melko primitiivisiä yllykkeitä naiseen. Myöhemmin kypsyttyäsi löydät naisellisuudesta paljon muutakin, vaistojen voimaa ja viisautta, vitaalisuuden lähteen ja oman rohkeuden taustavoiman. Sisäinen naisihanteesi on kuitenkin aina toimelias, omillaan toimeen tuleva nainen, joka tukee sinua elämäntaisteluissa ja on reipasotteinen, vähän nyyhkivä kamppailija ja selviytyjä.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Naiselle Venus Oinaassa avaa pääsyn vahvoihin vaistojen kerroksiin. Psyykesi on latautunut pärjäämään miesten maailmassa, jossa olet usein mukana edistämässä asioita, kilpailemassa paikoista ja asemista. Sinulla voi olla näyttämisen tarpeita pinnalla, on oltava tarpeeksi kova ja kyyninen maailmassa, jossa hempeily ei auta. Pystyt vaihtamaan melko helposti rooleja miesten kanssa ja olemaan “kovempi” mies kuin mies konsanaan. Sinun naisellinen naaraasi pystyy näyttämään kyntensä vaikeissa tilanteissa ja heittämään pois omaksutut hyvät käytöstavat ja sosiaaliset koristeet ja käymään kiinni suoraan asioihin. Olet siksi aina miehelle hyvä vastustaja tarpeen tullen ja voimakas arjen sankaritar. Alkuvoimaisuutta ja elinvoimaa sinusta löytyy punnertamaan läpi vaikeia kokemuksia, traumoja ja rakkauden puutettakin. Rakkaus sinänsä ei ole ongelma, olet usein naturalistinen nainen ja ellei rakkautta ole tarjolla, voit vaihtaa hienovireisen rakkauden seksiksi.

Venus kartallasi on Härässä, jossa paljastuvat tarpeesi mukavaan ja kauniseen ulkoiseen elämään. Aistillisena ja pehmeänä kaipaat ennenkaikkea ihmissuhteilta turvallisuutta ja fyysistä läheisyyttä. Rakkautesi voi yhdistyä taloudellisiin seikkoihin ja kumppanin pitää osata turvata yhteinen elämä. Sinussa on nautiskelijan taipumuksia ja voit etsiä elämyksiä, jotka kiihottavat ja piristävät aistejasi. Mutta myös kauneuden jano voi olla suuri ja ilmenee käytännön esteettisyytenä, hyvänä ja kalliina makuna ja mahdollisesti myös käden luovuutena. Kaipuu pysyvyyteen ja vakauteen voi säädellä rakkauden tarvetta suuresti poistaen turhia kiemuroita ja monimutkaisuuksia. Voit olla tyytyväinen vakaaseen liittoon, jossa kumppani käyttäytyy odotetulla tavalla ja on valmis työskentelemään ahkerasti emotionaalisen ja taloudellisen turvallisuuden eteen. Passiivinen, vastaanottava aistillisuus hallitsee sisäistä maailmaasi ja vaatii paljon läheisyyttä, kosketusta, kumppanin läsnäoloa. Mutta läsnäolosta voi tulla omistamista ja tiukkarajaista sääntöjen ja tapojen noudattamista ilman todellista vapautta toimia ja muodostaa suhteita parisuhteen ulkopuolella ihmisiin. Sosiaaliset suhteet voivat olla aina tarkoitushakuisia tai laskelmoituja.

Mitä etsit naisesta mies? Miehen sisällä Härkä-Venus saa etsimään naistyyppiä, joka on hyvin suoraviivaisesti haluttava ja omistettava. Sisäinen naisellisuutesi heijastuu helposti naistyyppiin, jossa on runsaasti Naista, seksuaalisuutta tihkuva ulkoinen olemus, joka tosin voi muuttua myös runsasmuotoiseksi Äidiksi. Nainen sisälläsi voi ilmetä kaipuuna naisen tuomaan kauneuteen, fyysiseen viehättävyyteen. Haluat naisen rinnallesi, jota voi näyttää, joka on lujasti sitoutunut ja joka ei pyri kauaksi omasta elinpiiristään. Perinteiset arvot ja naisen sitominen hellaaan kiinni voivat tehdä sinusta omistavan miehen, joka ei anna naisen kasvaa helposti ohi perittyjen rajojensa. Se voi merkitä myös, että nainen herättää sinussa omistamisen halua ja mustasukkaisuutta koska nainen on viime kädessä esine, joka kuuluu sinulle, siinä on sinun lyömä “leima”.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Naisen Venus Härässä merkitsee naisen aistillisuuden ylistystä. Olet suuri, hedelmällinen nainen, luonnossa, luonnonvoimissa, aistien, vaistojen ja viettien rauhallisessa rytmissä kiinni elävä nainen. Saat paljon elämästä ollen läheisessä yhteydessä maan voimien kanssa istuttaen kukkia, hoitaen puutarhaa, valmistaen esineitä, käyttäen käsiäsi luodaksesi jotain kaunista ja käytännöllistä. Olet omistava nainen, jonka toiveiden täyttymys on täysi kukkaro ja vielä täydempi vaatekaappi. Naisellisuutesi on turvallisuutta etsivä ja siksi elämän ulkoisen ja aineellisen puolen täytyy olla kunnossa. Ellei näin ole, itsetuntosi ei ole aivan kohdallaan ja murisee kohtaloaan vastaan. Kauneuden kaipuusi etsiytyy helposti ulkoisiin asioihin kuten musiikkiin, sisustukseen tai vaatteisiin ja muotiin. Voit olla melko valikoiva ja korkealaatuisen tavaran ystävä - ja vähitellen - materialistisen filosofian täysin pragmaattinen kannattaja.

Venus kartallasi on Kaksosissa. Kiintymyksesi harvoin yltävät syvälle ja varsinaista intohimoa olemuksessasi ei ole. Kaipaat toverellisia suhteita ja voit luoda kontakteja laajalle ympäristöösi. Sinussa on vahvoja tarpeita saada kommunikoida ihmisten kanssa ja välittää asioita ihmisten kesken. Älyllinen eroottisuus voi ilmetä tarpeena keskustella jatkuvasti rakkaudesta tai flirttailla kevyesti. Sinussa on vakiintumatomunta energiaa, joka pitää olemustasi nuorekkaana, mutta myös keskeneräisenä. Syntyjen syvien kaiveleminen ei useinkaan puhuttele sinua. Elämä varieteena viehättää sinua, pitää olla paljon ihmisiä ympärilläsi, kontakteja sinne tänne ja runsaasti kommunikointia ja yhteydenpitoa. Viihdyt ihmissuhteissa, joissa puhutaan paljon, liikutaan, matkustellaan ja ollaan mukana tapahtumissa ja ajankohtaisissa ilmiössä. Sinusta voi tulla ihmisten keräilijä, tuttavuuksien ja satunnaisten tuttujen kanssa pyörivä ihminen ilman että ihmissuhteilla olisi sen kummempia päämääriä. Kyky pinnalliseen seurusteluun kehittyy luonnostaan ja sitä auttaa mielen kepeys, ilmaisun helppous ja sisäinen vaatimus viihtyä ja viihdyttää. Sanoilla leikkiminen sujuu hyvin ja sama voi ulottua myös tunteisiin, jotka ovat kuitenkin vain sanoja – vai ovatko?

Mitä etsit naisesta mies? Miehelle, jonka Venus on Kaksosissa, nainen on toveri ja keskustelukumppani, älyllinen muusa, joka saa miehen kielenkantimet helisemään. Venus sinussa aktivoi mielen kykyjä ja toimii johdattajana omiin älyllisiin tarpeisiin. Venus Kaksosissa merkitsee miehelle avoimuutta ihastua ja rakastua naisen helppouteen avautua ihmisenä, puhua itsestään rennosti ja häpeilemättä. Suhde naisiin voi olla aina kevyt ja tunnesitoumus on ohut tai ohimenevä, mutta aina sähköistävä ja uteliaisuutta herättävä. Voit löytää naistyyppiä, joka laajentaa tietojasi, maailmankuvaasi tuomalla uusia ideoita ja näkemyksiä. Sinulla on tarve löytää sisäinen innoittaja naisessa, joka poukkoilee elämässäsi lahjakkaasti tuoden siihen vauhtia, tunteiden nousua ja laskua ja ennenkaikkea ajatusten laajennusta.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Venus Kaksosissa naiselle merkitsee halua ilmaista omaa naisellisuutta vapaasti ja tietävästi. Sisäinen nainen sinussa ei ole enää alkuvoimainen naaras vaan omia kykyjään ja lahjojaan kehittävä olento, joka tähtää tietämiseen ja ymmärryksen kasvuun. Olet kiinnoonstunut ihmisistä, tapaamiset, menot ja vilkas seuraelämä on usein elämäs keskus. Tarvitset liikettä, vaihtelua, paljon vaihtuvia tuttavia ymrpäillesi ja voit luoda laajan verkoston ystäviä, tuttuja, puolituttuja, joiden kanssa opit aina jotain uutta. Suhde miehiin voi olla härnäävä, flirttaileva tai tasaveroinen älyllisesti. Tunteet taas ovat usein vähän esillä koska sinulla on pelkoja näyttää niitä ja joutua niiden kautta sidotuksi kumppaniin.

Venus Ravussa kaiken kaikkiaan tietää halua juurtua ja löytää oma paikka, jossa elää suhteellisen rauhassa maailman myrskyiltä. Olet valmis asettumaan aloillesi ja perustamaan perhettä. Pesänrakennusviettisi vaatii perinteistä elämänmuotoa ja rakkaudessa tarvitset pysyvyyttä ja uskollisuutta. Saatat kaivata pehmeää, tuntevaa ja herkkää rakkautta, joka tukee sinua vaikeina päivinä ja rohkaiseen ilmaisemaan syvempiä tuntojasi. Kiinnittyvänä voit jäädä roikkumaan ihmissuhteisiin tavan vuoksi. Rakkauden tarpeesi on syvä ja helposti uusiutuva, tulet sitä tarvitsemaan aina ja olet orpo ja eksynyt ilman sitä. Siksi pitkä yksinäisyys voi murtaa sinut ihmisenä. Olet jossain määrin ihmissuhdenarkomaani ja haluat sekä antaa että ottaa rakkautta voidaksesi hyvin. Kaiken lisäksi sinulla on äidillisiä vaistoja ja otat ihmiset huostaasi tavalla tai toisella ruokkien heidän emotionaalisessa nälässään ja antaen tukea ja lohtua. Sinulla voi olla hyvä kyky olla tukipiste ihmisille perheenpää tai auttava, kuunteleva ystävä. Elämän käytännön huoliin suhtaudut asiallisesti ja olet yleensä hyvä kokki ja taloudenpitäjä, jolla on silmää elämän, luonnon ja asumisen kauneusarvoille.

Mitä etsit naisesta mies? Jos olet mies ja Venuksesi on Ravussa, sisäistetty kuva naisesta korostaa naisen alttiutta ottaa perinteinen paikka maailmassa, perheessä ja läheisten ihmisten verkostossa. Sisäinen olettamuksesi on se, että naisen paikka on kotona ja vaikka ulkomaailman paineet laajentavat tätä käsitystä, säilyy se mielesi pohjalla ennakko-oletuksena. Koet naisen tärkeänä olentona koska sinulle on sisäänrakennettu sisäistä kaipuuta Äidin syliin ja turvalliseen emotionaaliseen suhteeseen. Olet mieheksi herkkä ja tärkeistä kokemuksista herkistyvä niin että värähtelet suuria odotuksia aina rakkaussuhteissa ja voit olla valmis syöksymään pysyviin liittoihin, joissa on perinteisä perhearvoja ja vakaata elämänmuotoa.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Naiselle Venus Ravussa tietää sitä, että Äiti-arkkityyppi näyttäytyy voimakkaasti. Samastut helposti naistyyppiin, joka omalla tavallaan saa voimakkaan otteen ympäristöstään, läheisistä ihmisistä. Sinun tunne-elämäsi on voimakasta, sen avulla voit itse asiassa hallita muita ja ottaa luoksesi niitä, jotka kaipaavat tukea ja tunteiden vahvistusta. Levität ympäristöösi arkista puhtautta ja rakkautta ja voit olla valmis hoitamaan, huoltamaan ja tukemaan läheisiä ihmisiä. Herkkyytesi voi pitää sinua oikullisena ja sinut ja sinun vahvast tunteesi voidaan monesti ymmärtää väärin.

Venuksesi Leijonassa ylipäätään merkitsee avoimuutta etsiä rakkautta ja kiintymystä ihmisten joukossa. Et arkaile ilmaista sitä mitä tunnet ja olet valmis panemaan peliin paljon kun olet rakastunut. Sinussa on valtava tarve olla rakastettu, joka voi teettää ylimääräistä rehentelyä, narsistisia oireita tai souvaamista. Tarvitset kumppanin, joka osaa kehua sinua ja jonka elämän kiintopisteenä säilyt kaikissa elämänvaiheissa. Rakkaus on polttopiste, jossa oman egosi keskus lepää. Pahinta on että sinua väheksytään tai että rakkautesi ei saa vastakaikua. Merkin mukaisesti kiintymyksesi voi ilmetä vakuuttavasti, joskus liioitellen ja dramatisoiden, aina näkyvästi ja tuntuvasti. Et jätä rakkauden paloa piiloon vaan se voi muodostaa melkoisen osan persoonallisuutesi loistosta. Sinulla on vaatelias rakkaudentarve, joka ei tyydy muruihin ja voit korostaa omaa itseäsi rakkaudenkin avulla. Olla rakastettu on samaa kuin olla muiden yläpuolella, suosittu ja ihailtu ihminen. Rakkaudesta voi tulla myös roolisuoritus, johon lataat emotionaalista voimaa ja temperamenttia saadaksesi roolihahmosta kaiken irti. Olet valoisa ja myönteinen, rakkaus herättää kykyjäsi esiin ja tuo pinnalle lapsirakkautta ja elämän nauttimisen kykyä.

Mitä etsit naisesta mies? Jos Venuksesi osuu Leijonaan, miehisyytesi vastapuoli on vaativainen. Nainen sisälläsi ei tyydy vähäiseen paikkaan maailmassa. Sisäinen nainen omaa voimakkaita tarpeita päästä esiin, sinun pitää antaa naiselle oma paikka, merkitys ja arvo maailmassasi ja silti sekään ei välttämättä riitä. Nainen sisälläsi vaatii hyvää kohtelua ja ulkoisten tapojen ja muotojen säilyttämistä vaikka menisi huonostikin. Voit olla taipuvainen törmäämään naistyyppiinn, joka vie vahvasti mennessään. Nainen voi olla laatutietoinen, haluaa aina parasta itselleen ja vetää omaa julkista rooliaan, joka voi olla rasittavakin. Voit tarvita naisen, jonka naisellisuus on ylhäistä ja jaloa, mutta joskus myös koomista ja leikkisää kissimirrinä pyörimistä.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Naiselle, jonka Venus on Leijonassa, oma naisellisuus on keino saada katseet kääntymään itseensä, saada parhaat puolet näkyviin. Olet itsetietoinen nainen parhaimmillasi, kuninkaallinen, ylväs ja murskaavasti muiden yläpuolella. Säteilyvoimainen diivako olet vai elämän laadusta nauttiva eliittinainen vai tuiki tavallinen, mutta tavallisuudessa niin erilainen nainen? Kaikkeen tähän on mahdollisuuksia. Haluat kuitenkin naisellisuutesi näkyvän, se on jotain, jonka avulla pääset loistamaan, vaikuttamaan ja hurmaamaan ihmisiä ja joukkoja. Voit saada huomiota osaksesi ja osaat herättää huomiota ellei sitä automaattisesti tulekaan. Pystyt olemaan valloittava äiti ja lasten kanssa leikkivä luova nainen, joka nauttii elämän puhtaista yksinkertaisista iloista.

Venus Neitsyessä ylipäätään rajaa rakkautesi siihen mikä on toimivaa ja käytännöllistä. Voit olla sisäisesti estynyt ilmaisemaan tunteitasi tai työnnät niitä koko ajan syrjään muiden asioiden tieltä. Voi olla että elämässäsi ei ole tarpeeksi aikaa rakkaudelle ja ihmissuhteille. Nirsona, kriittisenä ja valikoivana voit löytää kumppanista heikot puolet heti ja huonoina aikoina piikittelet niillä häntä. Mieti miten voisit olla tehokas, avulias ja nöyrä liitossa ja osoittamalla rakkauttasi käytännön teoilla ja palvelualttiudella. Merkkisi mukaisesti tunteesi ja rakkauden tarpeesi voi tulla esiin tarpeena ymmärtää mitä tunteissasi tapahtuu. Jatkuva huolestunut oman minän ja kumppanin tunteiden analysointi ja repostelu voi johtaa rakkauden tunteen kapenemiseen tai häviämiseen. Vaatimukset kumppanille ovat korkeita ja kynnys voi olla myös niin ylimittainen ettei kukaan kuolevain ylitä sitä elävänä. Maamerkissä rakkaus voi ilmetä myös kykynä huolehtia kumppanista, tarjota hänelle kehittymisen aineksia, jolloin rakkaudesta tulee “aikuiskoulutusta kahdelle”. Eroottinen ja seksuaalinen kiinnostus voi olla joko kontrollin alaista tai sitten uteliasta ja kyselevää, analyyttistä ja tutkivaa.

Mitä etsit naisesta mies? Jos Venuksesi on Neitsyessä mies, sisäinen kaipuusi on kohti puhdasta, jalostunutta naista, joka ei ole tahraantunut rumassa maailmassa. Sisäinen nainen vaatii sinua etsimään kohottavia esimerkkejä ja henkisesti puhdistavaa elämäntietä. Suhde naisiin voi olla valikoiva, kriittinen ja nirso. Sisäinen naisesi kimmeltelee utuisena kuvana puhtaasta Rafaelin madonnasta, joka kantaa lasta käsillään. Voit vetää puolesi naistyyppiä, joka elää suhteellisen puhtaasti ja siivosti, on kiinnostunut kehittämään itseään, laittamaan kykynsä maailman ja ihmisten palvelukseen. Niinikään naistyyppisi voi tehdä töitä käsillään, viimeistellen, pyrkien täydellisyyteen, suunnitellen asioita huolellisesti. Terveystietoinen nainen voi vaikuttaa elämääsi karsien myös omia huonoja tapojasi ja tottumuksiasi ja kritisoiden selväjärkisesti mäntimmät ominaisuutesi läpi pari kertaa viikossa.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Naisen psyykessä Venus Neitsyessä osoittaa että sisäinen naisellisuutesi naisena on työ- ja tehtäväkeskeistä. Sinulla on suuria suorituspaineita naisena, haluat olla pätevä, kouluttautunut, osaava, kaikkitaitava ja –tietävä nainen. Tuhattaitoisuus ja kyky puuttua asioihin, jotka eivät toimi kunnolla tai tuottavat viivästyksiä elämän rytmiin, ovat hyviä puoliasi. Epäilemättä nainen sinussa haluaa parantaa maailmaa ja ihmisiä antamalla “kotiläksyjä” tai käymällä uupumatta epäkohtien kimppuun analyyttisen mielen aseilla ja sosiaalitantan tarmokkuudella. Olet käytännöllinen nainen, jolle elämä on sarja tehtäviä, työpaikkoja tai oman perhepiirin kanssa tehtävää kehitystyötä hyvinvoinnin, terveyden ja henkisen kehityksen puolesta.

Venus Vaa'assa yleensä viittaa rakkauteen, joka etsii romanttista ihannetta ja voi rakastaa tätä idealisoitua kuvaa enemmän kuin itse ihmistä. Ihmissuhteesi ovat moninaiset koska olet avoin ja sosiaalinen. Voit elää pitkälti kontaktiesi kautta ja solmit helposti uusia vanhojen kuihtuessa. Halusi olla miellyttävä ja höyli ihmisille voidaan tulkita monin tavoin. Sinussa on mieltymystä kauniisiin muotoihin ja avioliitto ja parisuhdekin voi muodostua kauniiksi kulissiksi, jonka takana todelliset tunteet ja ristiriidat näyttävät kyntensä. Mutta aitoa diplomaattista henkeä sinussa on ja voit yhdistää ihmisiä yhteistoimintaan ja luovia eriävien yksilöiden ja ryhmien joukossa taitavasti. Merkkisi mukaiseesti rakkaus on demokraattista yhteiseloa täynnä, sääntöjä, sopimuksia, suvaitsevaista yhdessäoloa, jossa kumppanilta ei vaadita enempää kuin itseltäkään. Mutta se voi kääntyä myöntyväisyydeksi ja lepsuudeksi, jossa kumpikaan ei osaa patistaa toista käymään käsiksi vaikeisiin asioihin. Kulttuuri ja sivistysihanteet elävät vahvasti mukana parisuhteessa jossa pitäisi olla makua, tyylitajua ja hienostuneita harrastuksia. Ne antavat lisähohtoa suhteelle ja voivat tuoda tarpeellisia älyllisiä kiinnostuksen kohteita pinnalle.

Mitä etsit naisesta mies? Jos Venus sisälläsi on vaakamainen, naisihanteesi on jollain tavalla ympäripyöreä. Siinä pitää olla kauneutta, viehätysvoimaa perinteisellä naisellisella tavalla, mutta siinä tulee näkyä myös sosiaalista aktiivisuutta ja älyllistä kyvykkyyttä – vähän kaikkea. Sisäinen naisesi voi olla esteettinen nainen, joka palvoo kauneutta ja saa sinut vedetyksi mukaan kulttuurielämään avoimesti kannustamalla tai kierosti houkuttelemalla sinut verukkeilla tutustumaan taidenäyttelyiden anteihin. Voit kaivata naista, joka on avoin sosiaalinen ihminen, joka sujuvasti puikkelehtii erilaisissa tilaisuuksissa ja ihmisjoukoissa ja vetää puoleensa muita ihmisiä. Naisesi on todennäköisesti inspiroiva muusa myös, jonka omat taiteelliset kyvyt eivät ole vähäiset ja tyylitaju ja maku omaa luokkaansa. Niillä hän viehättää sinua ja pitää lumoissa, mutta ei pysähdy tähänkään vaan kiskoo sinua demokraattiseen parisuhteeseen, jossa rakkauden ympärillä pyörivät elämän suuret opetukset ja läksyt. Ottamista ja antamista, asioiden jakamista ja arvojen ja pelisääntöjen pohtimista on suhde täynnä.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Jos olet nainen, jonka oma Venus on Vaa’assa, olet syntynyt luomaan ympärillesi viihtyisyyttä ja vapaata seuraelämää. Viihdyt ihmisten parissa ja luot melko tasaveroisia suhteita niin naisiin kuin miehiin. Olet joskus vapaa eroottisista tarpeista etkä ole niin ihmisistä riippuvainen kuin muut kuvittelevat. Silti tulet lähelle ihmisiä, osaat aukoa vaikeita asioita, saat keskustelua aikaiseksi ja voit toimia yhdistävänä lenkkinä ihmisten kesken. Ympärilläsi tapahtuu paljon, ihmisiä tulee ja menee, uusia liittoutumia syntyy ja vanhoja puretaan, ystävyyssuhteet ovat aian polttopisteessä. Suhde rakkauteen on toisaalta vakava ja siihen kohdistuu paljon idealisointia. Haluat täydellisen liiton, itse liitto, sen toimivuus ja terveys ja merkittävyys on tärkeintä, kumppani, mies tulee vasta sen jälkeen. Toisaalta jos tarvitatan kevyttä bimboa, voit joskus palkata itsesi siihenkin tehtävään – puolittain ironisesti roolityöstä nauttien.

Venus Skorpionissa ylipäätäänmerkitsee syviä, äärimmäisiä tunteita ja halua päästä syvälle kokemuksiin, jotka voivat herätellä sinussa alitajuisia voimia. Olet altis haavoittumaan rakkaudessa ja tulemaan hyvin omistavaksi, mustasukkaiseksi tai junailevaksi. Halusi ohjata kumppania voi kääntyä itseäsi vastaan kun manipulointi yleensä herättää kumppanissa myös vastustusta ja juonikkuutta. Rakkautesi laatu on eroottista ja seksuaalista ja herätykset elämän raadollisuuteen tällä alueella voivat merkitä pitkäaikaisia lukkiutumia tai työstettäviä ongelmia. Kaipaat tiivistä liittoa, jossa sulautuminen kumppaniin voisi tapahtua ja rakkaus muuntua yhteisyyden lujaksi liitoksi. Merkkisi mukaisesti kiintymys voi ilmetä seksuaalisena ja monet ihmissuhteiden ongelmat keskittyvätkin seksin osuuteen ihmissuhteissa. Voit olla riippuvainen seksistä, seksin narkkari, joka kaipaat kumppanin kosketusta jotta tunnet olevasi tarpeellinen, haluttu ja kaunis. Suhteesi tunteisiin on jollain lailla aina kuolemanvakava ja ehdoton. Jos haluat jotain, haluat kovasti, puolitietä ei ole. Helposti uppoudut tunteisiin ja haluihin syvälle ja menetät perspektiivit elämän muille ilmiöille. Sulautumisen ja liittoutumisen tarve jyllää syvällä alitajunnassasi ja saa sinut tekemään paljon uhrauksia ja outojakin asioita rakkauden hyväksi.

Mitä etsit naisesta mies? Mies, jonka Venus on Skorpionissa, on yleensä aina syvästi kiinnostunut naisista. Sisäinen nainen on voimakas, siinä on paljon alitajuisia, tiedostamattomia kiinnikkeitä. Joskus se esiintyy vahvana femme fatalena, joka muuttaa sinun sisäistä maailmaasi peruuttamattomasti. Yhteyden sisäisen naiseen nousevat esiin suoraan psyyken alkuperäisistä kerroksista, joissa vietit jylläävät. Nainen voi jollain tavalla nielaista sinut. Se on pelottavaa ja sitä pitää vastustaa. Voit yrittää aina hallita naisia ja voit vetää puoleesi naistyyppiä, joka näennäisesti antaa tehdä sitä, mutta todellisuudessa ihan näin hyvin ei aina käy. Nainen sisälläsi voi altistaa sinut vakaville sisäislle taisteluille, miehen ja naisen suhde oirehtii yhteensulautumisen vaikeutta ja kielii erilaisista taktiikoista, joilla yrität kontrolloida ihmissuhdetta ja rakkautta. Voit herättää paljon tunteita, sinulla on kykyä saada esiin voimakkaita elämyksiä naisissa ja voit tuudittautua luulemaan, että jatko sujuukin helposti, mutta harvoin näin käy. Jatkossa joudut kohtaamaan sisäisen naisesi rajuimmat, repivimmät puolet, jotka voivat upottaa sinut pitkäaikaisiin psyykkisiin tiloihin, joissa äärimmäiset tunteet raivoavat.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Naisena Skorpioni-Venus merkitsee sinulle kykyä liittoutua vahvasti miesten kanssa. Se on sinun tarpeistasi etusijalle. Olet sisäisesti kiinnittyvää tyyppiä ja oma naisellisuutesi voi aina tarttua houkuttimena olevaan turvallisuuteen saadakseen kiinni mieleisestä elämäntyylistä. Mies voi tarjota turvallisuutta ja vakautta ja naisellisuus sinussa herättää miehen omistamis halua. Sinun naisellisuudessasi on vaarallinen naaras-puoli, joka usein näkyy tunnesuhteiden heilahduksina äärilaidasta toiseen, äärimmäisestä kiihkeydestäja avoimesta seksuaalisuudesta välinpitämättömyyteen ja tunteiden kuolemiseen. Sydämesi on rakastuneena absoluuttinen ja hallitsee järkeäsi kun taas tunnesuhteen ulkopuolella voit olla jopa kylmän laskelmoiva, junaileva, manipuloiva ja etuja puntaroiva. Sisäinen elämäsi ei ole yksioikoista eikä aina pysy sovinnaisten rajojen sisällä vaan ääripäät voivat näkyä ja herättää huomiota.

Venus Jousimiehessä yleensä osoittaa vapaudentarvetta ihmissuhteissa. Voit elää väljästi ja etsit innokkaasti uusia kokemuksia. Rauhattomana ja ylpeänä saatat olla sitoutumatta kovin varhain ja liitossakin täytyisi olla olemisen ja menemisen vapautta molemmin puolin. Rakkauden kokemuksesi voi olla dramattisia ja värikkäitä ikäänkuin etsisit aina lisää vipinää elämään. Saatat etsiä puolisoa, joka voisi auttaa sinua löytämään omaa paikkaasi yhteiskunnassa ja osallistumaan aktiivisesti ympäristön elämään. Olet edustamassa usein jotain ja kaipaat ilmaista itseäsi vapaasti - myös rakkaudessa. Merkkisi mukaisesti voit olla rakkaudessa alati vakiintumaton, rohkea tekemään satunnaisia päätöksiä, muutoksia, jotka vaikuttavat muista harkitsemattomilta tai epäkypsiltä. Tunne-elämäsi ei olekaan mitenkään aikuismaisen täyteläistä ja kypsää vaan voi oirehtia keskenjäämistä, murrosikäisyyttä ja outoa pinnallisuutta. Voit rakastua johonkin, joka tarjoaa yksinkertaisesti vaihtelua totuttuun elämänmenoon tai asuinseutuun. Kyllästyt melko helposti etkä ole erityisen vastustuskykyinen erilaisille houkutuksille. Rakkaus voi olla tunnetta omasta vapaudesta yhdessä kumppanin kanssa, joka tarjoaa laajat ja väljät puitteet kehittyä ihmisenä.

Mitä etsit naisesta mies? Jos olet mies ja Venuksesi on Jousimiehen kaltaisessa avartavassa merkissä, kaipaat naisen tuomaa vahvistusta omalle sosiaaliselle taustallesi ja pyrkimyksillesi päästä eteenpäin. Nainen merkitsee sinulle seikkailu, tuntematonta mannerta, joka pitää valloittaa vaivalloisesti tai ei, mutta aina seikkailu innoittaa. Jousimies-Venus voi merkitä naisihannetta, jossa ilmenee halua elää laaja-alaisesti ja jatkuvasti uusia kokemuksia hankkien. Voit tuntea vetoa tietäväistä naistyyppiä kohtaan, joka tuo kulturellia sävähdystä elämääsi tai joka on sosiaalisesti tai poliittisesti kunnianhimoinen nainen. Rakastut naisessa hänen kyynsä pitää pintansa, uskoa omaan asiaansa ja olla eri mieltä. Arvostat myös naisen osoittamaa huumorintajua ja kykyä panna vakavat asiat leikiksi. Pilaileva, hyvin vähän sentimentaalinen nainen, joka on monipuolisesti toimelias maailmassa, miellyttää sinua. Panostat suhteen näyttävyyteen paljon, mutta voit olla jollain lailla puolikasvuinen tuntevana ihmisenä, varsinkin jos Aurinkokin on Jousimiehessä.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Naisena oma Venus Jousimiehessä naisellisuutesi etsii paikkaansa maailmassa ja yhteiskunnassa ensisijaisesti ja vasta sitten antautuu tunnesuhteiden määrättäväksi. Sinussa on suuria kunnianhimoisia tarpeita, on halua menestyä yhteiskunnassa, olla jotain näkyvää, päästä vaikuttamaan asioihin, opettaa muita. Nainen sinussa ymmärtää yleisten asioiden merkityksen ja haluat tulla esiin ajattelevam kantaa ottavana ja asioita ymmärtävänä naisena. Olet usein reipastotteinen, huumorintajuinen ja optimistinen etkä ole ensimmäisenä menossa naimisiin sopivan miehen kanssa. Voit edistää uraasi ensin opiskellen, mennen työelämään ja etsien mahdollisuuksia vaikutusvallan lisäämiseen. Vasta sitten kun olet saanut jalkasi tärkeiden asioiden oven rakoon, voit etsiä vakavissasi kumppanuutta. Tunnesuhteissa olet suora, välitön etkä luota kovin monimutkaisiin tunteiden kiemuroihin. Kaiken pitää olla selvää ja vauhdikasta.

Venus Kauriissa molemmilla sukupuolilla voi merkitä rakkautta, jossa sitoudut lujasti toiseen ihmisiin, mutta et välttämättä saavuta hänen sisäistä minäänsä. Sinussa on ulkoista edustamisen tarvetta ja halua elää normien ja sääntöjen mukaan vaikka sisällä kiehuisi. Saatat päätyä muodolliseen liittoon, jossa tunteet ja henkilökohtaiset tarpeet ovat taka-alalla. Ajattelet ja suunnittelet ihmissuhteitasi ja pyrit ohjaamaan niitä tietoisesti, mikä voi olla tunteita tukahduttavaa. Rakkauden ja menestymisen tarpeen yhdistäminen voi johtaa laskelmoiviin liittoihin, joissa hyödynnetään toista. Mutta lujuutta, lojaalisuutta ja järkevää tukea voit kumppanillesi tarjota. Merkkisi mukaisesti ajattelet usein statusta ja aineellista turvallisuutta ja mukavuutta. Avioliitossa pitää olle vakautta, säännöllistä rytmiä ja ponnistelua kohti parempaa huomista. Työsuhteet voivat korostua tärkeiksi mittatikuiksi jotka antavat tuntumaa miten muut pärjäävät ihmissuhteissaan, oletko standardien mukainen? Ulkoista pidättyvyyttä ei useinkaan vastaa sisäinen aistillisuus ja tarve seksuaaliseen tyydytykseen. Sinulla voi olla kyky olla aina hieman poissaolevan näköinen tai hyvin viileä, joka viehättää joitakin erityisen paljon. Uskollisuus, luotettavuus ja kyky hoitaa kumppaninkin asioita ovat hyveitäsi. Outo laskelmoivuus ja tapojen ja tottumusten kellomainen mekaanisuus taas voi olla heikko kohtasi.

Mitä etsit naisesta mies? Miehelle, jolla Venus on Kauriissa, voi sisäinen nainen olla vaatimassa elämän ulkoisten muotojen täyttämistä viimeisen päälle. Sinulla on vetoa naistyyppiin, joka järjestelee elämäsi kuntoon, organisoi toiminnot huolellisesti ja asettelee asiat, esineet ja arvotkin paikoilleen. Naistyyppisi on joko arjen realisti, joka hoitaa asiat tehokkaasti ja nauttii saadessaan elämän toimimaan niinkuin pitääkin tai sitten hän on abstrakti ja käsitteitä ja järjen lahjoja taitavasti käyttävä nainen, joka pyrkii löytämään syitä syviä asioille. Mutta aina hän rakastaa järjestystä, säännöllisyyttä ja säntillisyyttä. Hän voi tuntua kilvoittelijalta, joka hyvin hoidetun elämäntyön päätteeksi odottaa kultakelloa tai taivaspaikkaa.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Naiselle, jonka Venus on Kauriissa, naisellisuus ei tule aivan ilmaiseksi ja helposti sillä sinussa on annos maskuliinista elämän hallinnan tarvetta. Olet hyvin tietoinen itsestäsi, ja voit kurittaa itseäsi tulemaan yhä enemmän alkuperäisen oman ihanteesi kaltaiseksi – jopa fyysisesti. Suhtaudut tunteisiin järkevästi ja voit karata niitä jos ne pyrkivät hallitsemaan liiaksi. Siksi sinussa on tarvetta asettaa rakkauskin omaksi lokerokseen ja muut asiat sen rinnalle. Rakkautesi voi kohdistua lojaalisti ja käytännöllisesti ilman suurempaa haihattelua tai romanttista himmennystä. Sinun tunteesi ovat kestäviä ja luotettavia ellei suurempia väliintulevia tekijöitä ole. Mutta elämänhallinnan ja järjen osuus voi vieroittaa tunteista ja kumppani saattaa kokea sinut ahdistavana tai hallitsevana, tunteita pidättelevänä tai viileän laskelmoivana ja sääntöjä ja normeja painottavana sanelijana.

Venus Vesimiehessä yleensä kuvaa sinut ihmiseksi, jonka rakkauden kokemus vaihtelee ulkoisen ympäristön virtausten mukaan. Voit poimia ilmasta kulloinkin vallalla olevat trendit ja huomaat miten hyvin ne ilmaisevat omia tarpeitasi. Sinussa on kokeilunhalua, tarve päästä näyttämään itsestäsi erilaisia särmiä ja ulottuvaisuuksia ihmissuhteissasi. Siksi voit käydäenlaisia suhteita läpi ja viihdyt laajoissa joukoissakin tavallista paremmin. Joukkohenki ja yhteistyö ovatkin tärkeitä elementtejä elämässäsi. Tavallisuuden voittaminen ja rajojen yli kurkottelu tuovat mukanaan epäsovinnaisisa tai poikkeuksellisia kokemuksia ihmissuhteissa ja omissa roolikäsityksissäsi. Merkkisi mukaisesti viihdyt siellä, missä tapahtuu, olet mukana monessa ja keräät ympärillesi monenlaisia tuttuja. Olet hyvä ryhmä-ihminen ja kaipaat tunnetta, että olet mukana jossain yleisessä virtauksessa, jossa on vapaata, suvaitsevaista henkeä. Olet vapaa solmimaan ihmissuhteita ja voit olla nuorena kokeileva ja altis purkamaan liittoja jos niissä on vähänkään pakotusta tai raameja, jotka eivät sinua miellytä. Yliherkkyys omalle erikoislaadulla voi pitää sinua vieraana muille tai et ole halukas tekemään kompromisseja sopeutuaksesi sääntöihin. Parisuhteen kuvioissa täytyy olla itsenäisyyttä ja olemisen vapautta.

Mitä etsit naisesta mies? Jos olet mies, jolla Venus on Vesimiehessä, naisen on tuotava elämääsi vapautta elää omalla tavallasi. Voit tuntea vetoa naistyyppiin, joka vapauttaa sinut etsimään uusia arvoja ja elämäntyyliä, joka ei ole perinteinen eikä sitova. Mutta samalla voit saada naisen, joka kokeilevuudessaan tuntuu riskiltä ja erilaisuudessaan poikkeavalta. Voiko sellaista näyttää missään, kysyy sovinnaisempi mies. Sisäinen nainen sinussa avartaa näkemyksiäsi, omaa usein kykyä järkyttää mielenrauhaasi tuomalla elämääsi uutuuksia ja arvojen ja ideoiden mullistuksia. Naistyyppisi on usein kapinallinen Tyttö-tyyppi ja voi olla vaikeasti loksautettavissa elämäsi valmiisiin kuvioihin. Naisihanteesi saattaa vaatia joustavuutta ja väljyyttä. Pahinta on olla mustasukkainen ja omistava tai vaativa ja itsekkäästi omiin asioihin keskittyvä. Silloin sisäinen naisesi voi huonosti. Nainen elämässäsi voi toimia rohkeasti omin päin ja kehittyä hyvin itsenäiseksi jolloin voit kokea jääväsi toiseksi kaikkien niiden asioiden kanssa, joista naisesi on kiinnostunut. Mutta tässä kynnys juuri, pääsetkö irti omasta egostasi tarpeeksi jotta voit antaa naisen olla ja mennä omaa polkuaan minne tahansa se johtaakin?

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Sisäinen naisellisuutesi ilmenee Vesimies-Venuksen kautta rohkeutana ylittää rajoja ja kokeilla erilaisia rooleja elämässä. Olet hyvin hanakka etsimään vaihtoehtoisia tapoja elää ihmissuhteita läpi. Tavallinen parisuhde voi olla rajoittava ja ahdistava sinulle. Viihdyt väljissäsuhteissa, joissa on tarvittavaa etäisyyttä. Niinikään viihdyt hyvin laajemmissa porukoissa ja seuroissa, kulttuurisissa yhteisissä, kommuuneissa tai ystävyyssuhteisssa, joissa ei esitetä mitään vaatimuksia miten tulisi olla ja elää. Sinulla on kyky löytää kumppanuutta monella tasolla. Erotiikka ja seksuaalisuus voivat sinänsä olla kiintoisia, mutta läheisyyden tarpeesi hakee myös muita muotoja, jolloin ystävyys ja toverisuhteet nousevat tärkeiksi. Olet naisporukoissa viihtyvä ja saatat kehittää lojaalisuutta yhteisille aatteille ja ideaaleille, jotka jaetaan suuremman ryhmän kesken. Rakkautesi on joskus ylevää ja korkealentoista, joskus se ei niinkään kohdistu ihmisyksilöihin kuin ihmisihanteisiin tai esimerkillisiin, puolittain myyttisiin suuriin ihmisiin.

Venus Kaloissa yleensä ottaen voi merkitä rakkauden kokemusta, jossa on aineksien sekoittumista, kaoottisuutta, tunteiden hyökyjä, nousuja ja laskuja. Kaipaat romantikkaa ja kohottavaa, kaikenvoittavaa rakkautta. Saatat olla vietävissä koska et osaa vastustaa houkutuksia tai vaikutteita, jotka tulevat myös ns. vääriltä ihmisiltä. Antaumuksellinen rakkaus on suuri tavoitteesi. Voit joutua pettymään ihmisiin koska ideaalisi eivät helpolla täyty ja ihmiset osoittautuvat inhimillisiksi puutteissaan. Luo rajoja ja pidä kiinni ideaaleistasi. Luova tunne on voimakas ja etsii kanavia ilmaista kuohuntaansa kuvien kautta. Merkkisi mukaisesti imeydyt hyvin yleisiin tunnelmiin, saat niistä voimaa, kuulumisen tunnetta ja voit jollain ihmeellisellä tavalla olla tunteiden keskipisteessä, joko myönteisesti ihailtu ja tavoiteltu mielikuva monelle tai kielteisesti itse syrjään vetäytynyt ja uhrautujan rooliin uppoutunut. Tunteiden avoimuus merkitsee haavoittuvuutta ja kyky suojautua hyökkääjiä, hyväksikäyttäjiä tai manipuloijia vastaan ei ole useinkaan hyvin kehittynyt. Siksi olet altis kärsimään, tulemaan sijaiskärsijäksi tai uhrautumaan korkeampien ihanteiden puolesta. Ihmissuhde-elämäsi voi vaihdella äärimmäisissä rajoissa ja vaikeudet asettua aloilleen tai kokea rakkauden ihanteen toteutuminen saattaa vaatia paljon sisäistä kasvua ja työtä hyväksyä jotain konkreettista kaikkien ihmeellisten mahdollisuuksien joukosta.

Mitä etsit naisesta mies? Mikäli Venus on miehellä Kaloissa, hänen sisäinen nainen voi esiintyä hyvin spirituaalisena, henkistyneenä ja vähän maallisissa puitteissa kun miehen Venus on Kaloissa. Sinulla on sisäinen nainen, joka toimii välittäjänä egosi ja alitajuisten tarpeiden välillä tai nostaa sinut korkeuksiin romanttisten ideaalien avulla. Nainen sisälläsi vaatii ulkoisten asioiden vähentämistä ja siirtymistä houkutteleviin sisämaailmoihin. Venus Kaloissa on merkki naisellisuuden tuomasta tarpeesta saada kontakti tietoisen minän ulkopuolelle tajunnan muihin kerroksiin, josta voit noutaa inspiraatiota, mutta joka voi myös houkutella monille hämärille sivuteille. Sisäinen naisihanteesi on henkistynyt “ylimaallinen” nainen tai luova, taiteellinen nainen, joka verhoaa karkean todellisuuden symboleihin tai arvoituksellisiin asuihin. Naisesi voi olla psyykkisesti herkkä ja muuntuvainen se voi ottaa monia muotoja ja muuntua lyhyessä ajassa. Suhteesi naiseuteen voi tehdä samoin kirjaimellisesti ja olet altis näkemään naisessa melkein mitä tahansa. Koska pystyt samastumaan ihmisiin naisellisen herkkyytesi kautta, voit joutua auttajaksi, tukijaksi ja yleisten ongelmien todistajaksi. Naisen rakkaus auttaa luopumaan paljosta muusta ja jokin sinussa oivaltaa että ilman rakkautta elämästäsi puuttuu kokonaisvaltainen mielekkyys.

Millainen on sisäinen naisellisuutesi? Jos olet nainen, jonka Venus on Kaloissa, naisellisuutesi esiintyy joko hyvin pehmeänä, sopeutuvana tai uhrautuvana tai mielikuviin vetoavana, glamouriin käärityneenä ja salaperäisyyttä tihkuvana naisena. Mutta rakkaus sinänsä on sinulle valtava asia, joka voi hallita elämääsi yksinvaltiaana. Rakkaus voi saada korkeita muotoja tai se voi laajentua koskemaan muitakin kuin vain yhtä ihmistä. Jos saat paljon rakkautta osaksesi, osaat sitä myös antaa eteenpäin pyyteettömästi ja itsettömästi. Jos taas rakkauden tarve on täyttymätön, olet helposti alamaissa, pettynyt ja yksinäisyteen kietoutunut. Olet niitä naisia, jotka ymmärtävät, että ilman rakkautta elämä on turhaa. Tunnesuhteissa sinulla silti voi olla vaikeuksia, on vaikeutta säilyttää tunne koskemattomana, puhtaana tai tasaisena ja pienetkin muutokset ja nousut ja laskut voivat vaurioittaa yliherkkää sydäntäsi. Luottamuksen rakentaminen on pitkäaikainen tapahtuma ja monia kynnyksiä pitäisi ylittää ihmisestä toiseen jotta pysty tuntemaan olosi turvalliseksi.

Takaisin Planeettojen tehtävä