KYSY - SAABISET SYMBOLIT VASTAAVAT


Saabiset symbolit (Sabian Symbols) on ollut astrologian suosituin symbolisajrja kattaen kaikki eläinradan asteet 0-360. Symbolit syntyivät vuonna 1925 kun selvänäkijä-taiteilija Elsie Wheeler tapasi astrologi-kirjailija Marc Edmund Jonesin. Yhdessä he työskentelivät symbolisarjan kimpussa käytännössä niin että Wheeler sai käsiinsä numeron, joka oli peitetty näkymästä ja tämä numero merkitsi tiettyä eläinradan astetta. Jones kirjasi Wheelerin selvänäköisesti saadun mielikuvan ja liitti siihen myöhemmin omia kommentaareja ja tulkintoja. Saabisia symboleja muokkasi myöhemmin myös Dane Rudhyar julkaisten oman versionsa kirjana Astrological Mandala. Saabisten symbolien käyttö oraakkelina, kyse, symboli vastaa, on helppoa. Paina oheista kuvaketta, löydät alkuperäisen sivun, mene alas muotoile kysymys, mieti sitä rauhassa, paina samannäköistä kuvaa sivun alaosassa ja oraakkeli antaa vastauksensa.

Vastaus sisältää vain symbolin. Selityksiä ja laajennuksia symbolista löytyy mm. täältä. Suomeksi symbolisarjan on kääntänyt Annika Sipilä. Monistetta saa Astrologiselta Seuralta Muista, kun käsittelet saabisia symbleja ja etsit karttasi planeettojen ja kulmien symboleja, symbolien numeroinnissa 68 (kahdeksan astetta Kaksosia) merkitsee 7.00-7.59 astetta Kaksosia. 1 aste Oinasta on siis 0-0.59 astetta ja ja jos planeetta on vaikkapa 29.59 astetta Kaurista, se on symboleissa silloin Kauris 30. Lue siis planeetan astelukua seuraava symboli!

Älä kysy samaa asiaa kuin kerran äläkä tuhlaa oraakkelin vastauksia joutaviin kysymyksiin. Oikea asenne antaa sisäisille voimillesi mahdollisuuden näyttää oikea vastaus askarruttavaan kysymykseen. Jos olet vakavissasi itsesi kanssa, on oraakkelikin otettu - tai alitajuinen minäsi ottaa egosi kyllin vakavasti ja vastaa mielekkäällä tavalla.

Takaisin pääsivulle